Bloc

General

Iniciem els Tastets Educatius a La Llum

Els Tastets educatius de La Llum son espais de joc i socialització pensats per infants de 1 a 3 anys, i per famílies que no necessiten l’horari habitual de la llar d’infants.

Els Tastets neixen amb el propòsit d’adaptar-se a les necessitats i interessos diversos de les famílies de la ciutat; i comparteixen els mateixos objectius de l’escola: garantir als infants el dret a participar en contextos de desenvolupament integral.

  • S’ofereixen tres modalitats:

· Tastets 3 matins a la setmana (dilluns, dimecres i divendres de 9 a 12 h.)

· Tastets 2 matins a la setmana (dimarts i dijous de 9 a 12 h.)

· Tastets 5 tardes a la setmana (de dilluns a divendres de 15 a 17 h.)

  • Per més informació:

· Llar d’infants municipal La Llum: lallum@suara.coop 938776752

General

Amistat

Ningú sap del cert com neix una amistat. Apareix així, de sobte, com una d’aquelles plantes salvatges que un dia trobes en un test del teu balcó. Qui sap? Potser una llavor viatgera s’ha barrejat amb la terra, s’hi ha sentit prou còmoda, ha germinat i et sedueix amb la seva bella frescor, o fins i tot amb una flor inesperada.

Fet i fet, tan se val saber com neix una amistat: ha germinat i crescut com les herbes silvestres. De cop i volta veus com dues persones es miren i somriuen amb una complicitat nova. I tu, que n’ets testimoni, admires aquesta alegria tan lleugera i vibrant.

Mentre mires una amistat un altre misteri apareix: quant de temps viurà? Llavors veus aquelles mans que s’acaronen i s’agafen amb tendresa i penses: és igual la seva durada. N’hi ha que són de per vida i d’altres, per uns instants. El més important, però, és gaudir-la quan està aquí.

General

Guia de desenvolupament 0-3

A l’apartat d’articles de la web podeu trobar una petita adaptació de la guia de desenvolupament, editada pel Departament d’Ensenyament, amb l’objectiu de ser una eina orientativa, tenint sempre en compte que cada infant presenta un ritme de maduració diferent i diferenciat, on poden intervenir moltes variables des dels trets personals a l’ambient socio-afectiu.
Esperem que us sigui útil.

Guia del desenvolupament infantil de 0 a 3 anys

General

Portes obertes virtuals a La Llum

Benvingudes famílies a les portes obertes virtuals de la llar d’infants municipal La Llum

A causa del tancament de centres per la Covid-19, les llars d’infants no han pogut fer les jornades de portes obertes. Per aquest motiu, us proposem fer una jornada virtual per oferir-vos el mateix tracte proper, resoldre dubtes i poder-vos explicar com és la nostra llar d’infants.

L’objectiu d’aquestes trobades és oferir-vos tota la informació possible a les famílies per facilitar-vos fer la tria de centre. 

Un cop feu la inscripció al dia i hora que us interessen, l’equip es posarà en contacte amb vosaltres per indicar-vos com accedir a l’aplicació que s’utilitzarà. 

Feu clic a l’enllaç per poder accedir al formulari:

PORTES OBERTES VIRTUALS

General

Relacions

Transparència, innocència i il·lusió són característiques que podem observar en les relacions que els infants tenen entre ells. Sense etiquetes, sense judicis.

Si aturem la mirada en els més petits, serem conscients de les lliçons sàvies que ens transmeten: la descoberta de l’altre a través de la mirada oberta, la connexió a través d’un somriure, la imitació com a punt de partida per compartir vivències i moments màgics de complicitat… i per a sobre de tot el fet de viure el present amb intensitat. Sense amoïnar-se per situacions del passat o per esdeveniments futurs.

#lallum #lallum10anys #elsmestressonells #relacionsentreiguals #viureelpresent #aturemlamirada

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.